Zet u in voor een veilige en gezonde omgeving voor cliŽnten en bezoekers van zorginstellingen. Hou uw bekwaamheid actueel ťn toon dit aan met registratie.

Schrijf u in!

Inschrijven & tarieven

RTG-registratiebewijs

Account aanmaken

We werken met het registratiesysteem PE-online dat door veel beroepsgroepen in de gezondheidszorg gebruikt wordt. Inschrijven doet u in 2 stappen.

Inschrijven in 2 stappen


Stap 1   Maak een PE-online account aan. Vul daarvoor het aanmeld formulier in. Nadat u het aanmeldformulier heeft ingevuld, ontvangt u een email met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Nu heeft u een account in PE-online, maar uw registratie is nog niet toegekend.

Stap 2   Meld u via uw PE-online account aan bij het RTG-register. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Kies voor “dossier aanmelden” en doorloop de stappen in het menu. Hier kunt u uw voorkeur opgeven voor een register. U sluit af met een betaalmenu (tot 1 juli 2019 gratis voor NVTG-leden). U kunt betalen met iDeal of kiezen voor overboeking. Daarbij kunt u de gegevens van uw werkgever opgeven als deze uw registratie bekostigd. De tarieven staan onderaan op deze pagina.

Toelating

Nadat uw dossier is ingediend en de betaling is ontvangen, wordt bekeken voor welk register u in aanmerking komt. Daarbij wordt rekening gehouden met uw voorkeur. U ontvangt via PE-online een email met de bevestiging van uw registratie in het Register Technologie Gezondheidszorg.

Regels voor registratie

In de registratienormen leest u welke eisen gesteld worden aan registratie. In het registratiereglement leest u hoe u aan deze eisen kunt voldoen en welke regels er gelden voor bijvoorbeeld: het gedeeltelijk niet aan de registratienormen voldoen, tijdelijke uitschrijving en doorhaling.

​Tarieven voor professionals

Het tarief voor registratie is € 270,- per registratieperiode van 3 jaar. Bij aanmelding kunt betalen met iDeal of kiezen voor overboeking. Bij het factuuradres kunt u de gegevens van uw werkgever opgeven als deze uw registratie bekostigd. Betaling kan dan via overboeking. Uw registratie start na ontvangst van betaling.

De tarieven worden vastgesteld door het bestuur NVTG en kunnen jaarlijks aangepast worden aan de inflatie.

​Korting

Het register is opgezet en bekostigd door de NVTG.
Tot 1 juli 2019 is registratie voor NVTG-leden gratis.
Vanaf 1 juli 2019 ontvangen NVTG-leden 60,- korting.