Zet u in voor een veilige en gezonde omgeving voor cliŽnten en bezoekers van zorginstellingen. Hou uw bekwaamheid actueel ťn toon dit aan met registratie.

Schrijf u in!

Herregistratie

​Verleng op tijd uw registratie

Bij het verlopen van uw registratieperiode wordt u automatisch uitgeschreven tenzij u herregistratie aanvraagt. Ook als u de registratienomen heeft behaald. Herregistratie kunt u aanvragen via uw account.

​Registratienomen behaald

Zodra u de registratienomen heeft behaald verschijnt in uw account een knop waarmee u herregistratie kunt aanvragen. In theorie kan dat al een paar maanden na de start van uw registratieperiode zijn. U kunt ook wachten met het aanvragen van herregistratie tot het einde van uw registratieperiode. Bij het aanvragen van herregistratie kunt u opgeven wanneer u graag uw nieuwe registratieperiode wilt laten starten. Cursussen die u nog van plant bent om te gaan volgen, kunnen dan meetellen binnen uw nieuwe registratieperiode.

​Registratienormen niet behaald?

De knop voor herregistratie aanvragen verschijnt drie maanden voor het einde van een registratieperiode bij iedereen in zijn account. Als u voor meer dan 50% aan de registratienormen heeft voldaan, dan kunt u beperkte herregistratie aanvragen. Als u minder dan 50% van de benodigde scholing heeft gevolgd, dan is herregistratie niet mogelijk. Uw aanvraag wordt dan afgewezen. U kunt dan wel op een later moment hernieuwde registratie aanvragen.

​Beperkte registratie

Een beperkte registratie is mogelijk als meer dan 50% van de registratienorm is behaald. U krijgt dan één jaar extra de tijd om de registratienorm te behalen. Let op! Na het jaar wordt gekeken of u over een periode van 3 jaar (1 registratieperiode) aan de registratienorm heeft voldaan. De scholing die u in jaar 1 van uw registratie heeft opgegeven telt dan dus niet meer mee.

​Tarieven

De tarieven voor herregistratie zijn gelijk aan de tarieven voor een eerste registratie. U vindt deze op de pagina Inschrijven & Tarieven.

​Regels voor herregistratie

De wijze, waarop uitvoering wordt gegeven aan de registratienormen en de mogelijkheden voor het aanvragen van herregistratie en beperkte herregistratie, staan beschreven in het registratiereglement