Zet u in voor een veilige en gezonde omgeving voor cliŽnten en bezoekers van zorginstellingen. Hou uw bekwaamheid actueel ťn toon dit aan met registratie.

Schrijf u in!

Bijhouden registratie

Persoonlijk dossier

Nadat u bent toegelaten tot een register kunt u uw bij- en nascholing laten registeren. Uw account is een persoonlijk dossier waar al uw scholing wordt geregistreerd. Scholing kan door de opleider waar u een cursus gevolgd heeft, toegevoegd worden. En u kunt zelf gevolgde cursussen toevoegen aan uw dossier. 

Exporteren scholingsdossier

Vanuit uw account kunt u een gevalideerde overzicht van uw scholing in PDF-format exporteren. Daarbij kunt u zelf de periode aangeven waarover u een overzicht wenst. Dit kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor uw werkgever of opdrachtgever.

Inzage in scholingsdossier

In plaats van het exporteren van een gevalideerde overzicht in PDF-format kunt u ook aan derden inzage verlenen in uw dossier. U geeft daarvoor het emailadres op van de persoon, die u inzage verleent, met opgave van een datum tot wanneer inzage mogelijk is. Deze optie is bedoeld om bijvoorbeeld uw werkgever of opdrachtgever te informeren over de scholing die u heeft gevolgd.

​Toon uw deskundigheid

U kunt ervoor kiezen om de recente door u gevolgde scholing openbaar te maken. Als u deze optie activeert worden de vijf meest recente activiteiten in het openbare register getoond. Desgewenst kunt u vanaf uw bedrijfswebsite een directe koppeling maken naar uw vermelding in het register.