Zet u in voor een veilige en gezonde omgeving voor cliŽnten en bezoekers van zorginstellingen. Hou uw bekwaamheid actueel ťn toon dit aan met registratie.

Schrijf u in!

Contact

​Vragen over aanmelding

Op de pagina Inschrijven & Tarieven leest u hoe u zich kunt aanmelden voor het register. Kort samengevat doorloopt u de volgende stappen: inschrijfformulier invullen, account bevestigen, aanmelden via account voor een register. Na ontvangst van uw betaling wordt uw registratie actief. Heeft u hulp nodig, stuur dan een email.

​Vragen over het opgeven van scholing

Als u een cursus uit de scholingsagenda heeft gevolgd, wordt deze door uw opleider toegevoegd aan uw dossier. Neem contact op met uw opleider als uw presentie niet is verwerkt. Scholing die niet door uw opleider is aangemeld, kunt u zelf opgeven. Als u inlogt in uw account, kunt u dit opgeven door het toevoegen van een individuele activiteit. Daar leest u ook welke gegevens u nodig heeft.

​Vragen over herregistratie

Op de pagina Herregistratie leest u hoe u uw registratie kunt verlengen. Het is belangrijk om te weten dat uw registratie niet automatisch wordt verlengd. In de laatste maand van uw registratieperiode verschijnt in uw account een knop om herregistratie aan te vragen. Heeft u hulp nodig, stuur dan een email.

​Email

Voor vragen ontvangen we bij voorkeur een email. We zijn goed bereikbaar via .

​Terugbel verzoek

Om de kosten voor registratie beperkt te kunnen houden zijn we niet rechtstreeks telefonisch bereikbaar. Voor telefonisch contact kunt u een terugbelverzoek sturen via onderstaande formulier. In dezelfde week bellen we u terug (met uitzondering van vakantieperiodes).