Zet u in voor een veilige en gezonde omgeving voor cliŽnten en bezoekers van zorginstellingen. Hou uw bekwaamheid actueel ťn toon dit aan met registratie.

Schrijf u in!

Over RTG

Het Register Technologie Gezondheidszorg is opgericht door de Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg (NVTG). Professionals kunnen met een registratie aantoonbaar maken dat zij gedurende hun loopbaan over voldoende actuele deskundigheid beschiken voor de uitoefening van hun beroep.

​Bestuur

De registratienormen worden vastgesteld door het bestuur van de NVTG. Voor het beheer van het register heeft de NVTG een registratiecommissie ingesteld. Bekijk de website van de NVTG voor een overzicht van de bestuursleden.

​Registratiecommissie

De verantwoordelijkheid voor het beheer van het register is ondergebracht bij de registratiecommissie, die hier zelfstandig in kan besluiten. De registratiecommissie stelt het registratiereglement en het accreditatiereglement vast. Vragen aan de registratiecommissie kunt u stellen door een email te sturen aan: . Leden registratiecommissie:

-  Mw. R. Lubbelinkhof
-  Dhr. P. Kamp
-  Dhr. D. De Vries
-  Dhr. J. Ten Cate

​Secretariaat

Het secretariaat geeft namens de registratiecommissie uitvoering aan de normen en reglementen. Verder fungeert het secretariaat als adviseur voor het bestuur en de registratiecommissie.