Zet u in voor een veilige en gezonde omgeving voor cliŽnten en bezoekers van zorginstellingen. Hou uw bekwaamheid actueel ťn toon dit aan met registratie.

Schrijf u in!

Aanmelden scholing & tarieven

Om bij- en nascholing aan te melden, heeft u een opleidersaccount nodig in PE-online. Met een opleidersaccount kunt u scholing aanmelden bij het Register Technologie Gezondheidszorg en bij nog veel meer beroepsgroepen in de medische sector.

Opleider account aanmaken

U meld zich eerst als opleider aan bij PE-online. Daarna vraagt u via uw account autorisatie aan bij "Registers Technologie in de Gezondheidszorg". Een account aanmaken en autorisatie aanvragen is gratis. Pas als u een cursus aanmeld wordt een bijdrage berekend (vanaf 1 juli 2019).

​Erkennen scholing

Nadat u autorisatie heeft, kunt u een cursus aanmelden. Daarvoor kiest u de knop “erkennen scholing”. Doorloop dit menu om uw scholing aan te melden. De eerste keer is het even wennen aan alle velden en knoppen. U kunt tussentijds altijd uw aanvraag beëindigen of oplsaan om later verder te gaan. Pas als u aan het einde op “verstuur” klikt, is uw cursus aangemeld. 

​Verlenen accreditatie

Nadat uw cursus is aangemeld, bekijken we of uw cursus aan de accreditatiecriteria voldoet. Voor het accreditatieproces ontvangt u een factuur. Als de scholing voldoet aan de accreditatiecriteria en als de factuur is voldaan, wordt accreditatie verleend. Na het verlelen van accreditatie wordt de scholing toegevoegd aan de Scholingsagenda Technologie Gezondheidszorg en u kunt het collectieve beeldmerk voeren in uw communicatie.

​Tarieven voor opleiders

Accreditatie per aanvraag: € 140,-
Accreditatieperiode: 2 jaar

De tarieven worden vastgesteld door het bestuur NVTG en kunnen jaarlijks aangepast worden aan de inflatie.

Korting

Wegens opening van het register is tot 1 juli 2019 accreditatie gratis.