Zet u in voor een veilige en gezonde omgeving voor cliŽnten en bezoekers van zorginstellingen. Hou uw bekwaamheid actueel ťn toon dit aan met registratie.

Schrijf u in!

Opleiders

Doe mee met de registratie van permanente educatie, meld uw cursus aan.

​Circa 2.500 professionals

Er zijn ongeveer 2.500 mensen beroepsmatig actief binnen het werkveld van technologie in de gezondheidszorg. Het Register Technologie Gezondheidszorg heeft als doel om professionals te stimuleren om hun vak bij te houden door het volgen van bij- en nascholing.

​Scholingspunten

Geregistreerde professionals verzamelen scholingspunten om aan de registratienormen te voldoen. Als opleider kunt u uw cursus aanmelden voor de toekenning van scholingspunten. Professionals weten dan wat uw cursus waard is voor hun registratie.

​Accreditatie

In de Scholingsagenda Technologie Gezondheidszorg wordt het volledige aanbod van geaccrediteerde cursussen getoond. Professionals kunnen hier eenvoudig een cursus kiezen waarvan zij zeker weten dat die relevant is voor hun registratie. Als uw scholing is geaccrediteerd, kunt u het collectieve beeldmerk van het Register Technologie Gezondheidszorg vermelden in uw communicatie uitingen.